Oma tili

Valmentajesittely - Ida Merläinen

Vahvuutena tiimityö ja pirskahteleva positiivisuus

Saat Idasta kannustavan ja positiivisen valmentajan, joka sparraa Sinua kohti unelmiasi! Unelmasi voivat olla mitä vain, esimerkiksi liikunnan lisääminen arkeen tai luisteluhiihdon oppiminen. Idalle on tärkeintä, että tavoitteet määritetään yhdessä ja edetään tiimityöllä niitä kohti.

Ida kannustaa Sinua löytämään vahvuutesi ja tuo pedagogisen osaamisensa kautta tekemiseen oivaltavia näkökulmia. Kiitosta hän on saanut erityisesti monentasoisten liikkujien arjen kokonaiskuorman hallitsemisesta. Idan intohimona on välittää unohtumattomia onnistumisen kokemuksia!

"Valmentajana Ida on super tsemppaava ja innostava! Valmennuksesta saa tosi paljon uusia oivalluksia ja monipuolisuutta harjoitteluun ja pääsee haastamaan itseään, sekä oppimaan ihan täysin uusiakin juttuja💪😊"

Taustalla ammatillinen osaaminen

Ida on ammattivalmentaja, liikunnanopettaja ja Liikuntatieteiden Maisteri Jyväskylän yliopistosta. Idan tekniikkasilmän läpi on hiihtänyt satoja hiihtokoululaisia lapsista vaareihin. Lisäksi Suomen positiivisin ja iloisin kilpahiihtäjä tavoittelee rajojaan maastohiihdossa. Monipuolinen kestävyystausta näkyy laajana osaamisena valmennuksissa, ja sen lisäksi Ida saa kiitosta vuorovaikutustaidoistaan verkossa ja livenä. 

“Idalla on innostava ja kannustava opetustyyli. Kyky nopeasti huomata mitä painottaa opetuksessa ja selkeä tapa opettaa. Ida saa otteellaan lapset ja aikuiset innostumaan lajista ja nauttimaan tekemisestä ja uuden oppimisesta. Ei jätä ketään kylmäksi. Vahva suositus!”

Idan supervoima valmentajana on…

Tiimipelaaminen! Kaikki parhaat tulokset syntyvät yhdessä tekemällä. Vaikka moni laji esim. hiihto tai polkujuoksu mielletäänkin yksilölajiksi, on menestyksen taustalla aina tiimityö. Tiimipelaamisen voimaan Ida uskoo myös valmennuksissa. Valmentaja-valmennettava yhteistyöllä saadaan aikaiseksi uskomattoman hienoja kokemuksia!

“Ida on pirteä, nauravainen ja innokas valmentaja! Valmennus tapahtuu etänä, mutta onnistuu silti helposti ja meininki on avointa. Juttu toimii!😎🌿”

Lähde Idan matkaan täältä