Oma tili

Valmentajesittely - Ida Merläinen

Hiihdon ammattilainen ja pirskahtelevan positiivinen valmentaja

Ida on LitM, kestävyysvalmentaja, joka on vetänyt satoja hiihtomyllyjä lapsista vaareihin. Ida on Suomen positiivisin ja iloisin kilpahiihtäjä, joka tavoittelee rajojaan SM-tasolla. Saat Idasta kannustavan ja positiivisen valmentajan, joka sparraa Sinua kohti unelmiasi! Pedagoginen osaaminen ja kokemus kuntoilijoiden ja ryhmien valmennuksesta huokuu toiminnasta.

Ida on edelläkävijä verkkovalmennuksessa ja hallitsee teknologian sekä sosiaalisen median välityksellä hiihdon opettamisen. Tuhannet seuraavat Idan menoa Instagramissa ja TikTokissa kanavalla @idameril. Idan intohimona on välittää ulkoilmaelämyksiä ja huippua kuntoa!

"Valmentajana Ida on super tsemppaava ja innostava! Valmennuksesta saa uusia oivalluksia ja monipuolisuutta harjoitteluun ja pääsee haastamaan itseään. Jos tarviit valmentajaa, Ida on huippu💪😊"

Vahvuuksien voima

Valmentajana Ida haluaa auttaa sinua löytämään vahvuutesi. Yleensä sitä halutaan tehdä missä ollaan hyviä, joten pyritään olemaan siis hyviä liikkumaan! Monipuolisen urheilu- ja liikuntakoulutustaustan ansiosta Ida pystyy auttamaan kuntoilijoita kohti parempaa jaksamista ja huippukuntoa. Harjoittelu tapahtuu aina yksilön arjen ehdoilla. Harjoittelu rakennetaan kestävälle pohjalle, mikä vaatii kuntoilijan iän, kokemuksen ja mm. työn kuormittavuuden ymmärtämistä. 

Idan suosituimpia valmennuksia on Hiihtokuntoon! Verkkovalmennukset läpi vuoden, Hiihtomylly tammikuussa sekä hiihdonopetukset ryhmille ja yksilöille tilauksesta. 

“Idalla on innostava ja kannustava opetustyyli. Kyky nopeasti huomata mitä painottaa opetuksessa ja selkeä tapa opettaa. Ida saa otteellaan lapset ja aikuiset innostumaan lajista ja nauttimaan tekemisestä ja uuden oppimisesta. Ei jätä ketään kylmäksi. Vahva suositus!”

Idan supervoima valmentajana on…

Tiimipelaaminen! Kaikki parhaat tulokset syntyvät yhdessä tekemällä. Tiimipelaamisen voimaan Ida uskoo kaikessa. XC-Partyssa teemme vahvaa tiimityötä Masterien kesken, sekä valmentaja-valmennettava yhteistyöllä saadaan aikaiseksi uskomattoman hienoja tuloksia.

“Ida on pirteä, nauravainen ja innokas valmentaja! Valmennus tapahtuu etänä, mutta onnistuu silti helposti ja meininki on avointa. Ida osaa keskustella verkossa ja vastaa aina kaikkiin juttuihin. Toimii!😎🌿”

Lähde Idan matkaan täältä